RAKAN2:

Wednesday, September 26, 2012

Majlis Aidilfitri FAREEDA 2012

Hampir dua minggu, saya tidak mengemas kini ruangan ini. Bukannya tiada cerita yang mahu dikongsi dengan pembaca, malah saya ada banyak catatan yang menarik. Namun, saya harus lupakan itu semua memandangkan ada perkara penting yang harus diselesaikan.

Majlis Aidilfitri FAREEDA menutup tirai Syawal kali ini. Kehadiran peminat sudah diduga semenjak awal lagi. Sangat ramai!
 
Kadang-kadang saya terfikir, bagaikan ada kuasa yang menarik mereka ke situ. Hah, saya pun salah seorang daripadanya. Bukan makanan yang kami cari tetapi... tudung! Apa paten terbaru? Bagaimana bentuk dan kain pula?

"Eh, tak puaslah... kalau tidak lihat dari dekat." Itulah rungutan salah seorang model yang pernah dipelawa untuk menghiasi ruangan laman utama FAREEDA.
 
Mereka yang hadir.
Seperti kebiasaannya, FAREEDA pasti menyajikan makanan yang sangat mewah. Kali ini, saya tidak memikirkan soal makanan. Ada perkara penting harus diselesaikan. Alhamdulilah, semuanya berakhir dengan keadaan yang sempurna dan baik sekali. Allah! Allah!
 
Moga ukhwah dan silaturrahim ini berpanjangan. Saya menyeru kepada pemakai tudung FAREEDA atau yang baru berjinak-jinak dengan jenama ini...
 
Duta FAREEDA, Cik Mawar dan saya
Hiasilah peribadimu dengan budi pekerti yang baik. Tidak salah untuk merendah diri. InsyaAllah tudung FAREEDA akan lebih cantik dan berseri pada wajah anda semua. Aamiin.
 
 
 

No comments:

Post a Comment